Wijnjournaal.nl

Colonjes By the Grape

door | 3 mrt 2014 | Nieuws, Redactie

0163beide_Colonjes

Toegevoegde waarde bieden en beleving, dat zijn en blijven de succesfactoren van By the Grape. Daarom gaan we nu vol overtuiging de samenwerking aan met biologische Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek en introduceren we Colonjes By the Grape rood en wit.

Wijnhoeve de Colonjes
In 2001 is wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek ontstaan als hobby en inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende wijnbedrijven van Nederland. De broers Verhoeven hebben vinoloog Adam Dijkstra aangetrokken die sinds 2010 mede de biologisch gecertificeerde wijnen maakt. Adam heeft kortgeleden in Duitsland een belangrijke wijnmakersopleiding succesvol afgerond en mag zich nu officieel oenoloog noemen, wijnbouwtechnisch ingenieur.

Nederland wijnland
Bij de Colonjes zijn ze zeer verheugd over het podium dat nu geboden wordt voor hun Nederlandse kwaliteitswijn, nog wel opgenomen in het huiswijnassortiment van de beste wijnwinkel van Nederland! Was Jancis Robinson een paar jaar geleden al wel aangenaam verrast door de kwaliteit van Nederlandse wijn (“My most surprising tasting ever!”), bij Colonjes ondervinden ze nog geen vanzelfsprekendheid bij de verkoop. Consumenten zijn nog niet overtuigd van wijn van eigen bodem, terwijl je bij blindproeverijen continu enthousiaste reacties krijgt.

Colonjes By the Grape Cabernet Blanc
”Vrolijke snoepjesfruitvriend. Gul met abrikoos, perzik, appel, suikermeloen.”
– Harold Hamersma

Colonjes By the Grape Cabernet Cortis
”Doet mij zoals veel goed gemaakt Nederlands rood denken aan cabernet franc uit de noordelijke Loire. Schaduwfruit, grimbitters die niet grimmig zijn, een zwier laurier en donker sap.”- Harold Hamersma
Serving excellence in wine Bij By the Grape hanteren we het principe Serving excellence in wine en zijn we volledig gericht op service. Elke dag vragen we ons af waarom je bij ons je wijn zou willen kopen en niet in de supermarkt, waar je toch al dagelijks

Meer nieuws

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

In 2025 gaat een nieuw jaar van de Europese campagne voor Sherry Wijnen van start. Deze campagne informeert zowel consumenten als professionals over de kwaliteitswijnen uit de Sherry-regio. Onderdeel van deze campagne is de Sherry Academy, een online en...

Lees meer
Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Van L naar R: Maryna Calow (WoSA), Michiel du Toit (Hillebrand Gori), Charmaine Swanepoel (DHL), Siobhan Thompson (WoSA), (Hillebrand Gori) and Francois Malherbe (DHL) De grootste wijnbeurs van het zuidelijk halfrond Wines of South Africa (WoSA) kondigt met trots de...

Lees meer
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix