Wijnjournaal.nl

Experience Summer Like Never Before

door | 7 feb 2017 | importeurs, Nieuws


Who’s ready for summer? Het duurt nog wel even natuurlijk maar het zijn onze favoriete maanden met vitamine D in overvloed voor de nodige boost, we ontwaken massaal uit onze winterslaap en we willen everywhere and anytime socializen. En hoe vieren wij Nederlanders die geliefde zomer? Juist, met heerlijke drankjes.

Wij zijn de brengers van het goede nieuws, want er is een nieuw drankje waar je spontaan verliefd op zal worden na de eerste slok; Belsazar Vermout. Het al eeuwenoude drankje Vermout, doet dit jaar opnieuw zijn intrede in Nederland. Vermout, versterkte wijn gecombineerd met kruiden, heeft de afgelopen jaren zijn opmars beleefd en is weer terug van weggeweest. Belsazar maakt enkel gebruik van Duitse wijn afkomstig uit het Zwarte Woud.

Belsazar is daar om jouw mooiste momenten onvergetelijk maken. Daar waar Vermout nu vooral bekent is als aperitief, l’hora del vermut om vijf uur, maakt Belsazar de wereld van Vermout onweerstaanbaar voor elk moment. Levensgenieters drinken Belsazar.

Kwaliteit, passie, gezelligheid en traditie worden samengebracht in één verleidende fles. Belsazar Vermout kan on the rocks, met een tonic of in een klassieke cocktail vorm gedronken worden. Jij bepaalt jouw favoriete combinatie van smaken terwijl je hoopt dat die zomer zo lang mogelijk duurt.

Laat je inspireren door de talloze cocktails van Belsazar. Voor elk moment, een andere Belsazar creatie, een andere smaak die jouw zintuigen op scherp zet.

Meer nieuws

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

In 2025 gaat een nieuw jaar van de Europese campagne voor Sherry Wijnen van start. Deze campagne informeert zowel consumenten als professionals over de kwaliteitswijnen uit de Sherry-regio. Onderdeel van deze campagne is de Sherry Academy, een online en...

Lees meer
Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Van L naar R: Maryna Calow (WoSA), Michiel du Toit (Hillebrand Gori), Charmaine Swanepoel (DHL), Siobhan Thompson (WoSA), (Hillebrand Gori) and Francois Malherbe (DHL) De grootste wijnbeurs van het zuidelijk halfrond Wines of South Africa (WoSA) kondigt met trots de...

Lees meer
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix