Wijnjournaal.nl

Deze topchefs staan klaar voor Taste of Horecava by Gault&Millau

door | 5 nov 2024 | Nieuws

Hal8, food&wine, Wedstrijd

Tijdens de aankomende Horecava 2025 krijgen bezoekers de kans om een aantal van Nederland’s meest toonaangevende chefs van dichtbij te ervaren in de exclusieve Chef’s Table setting van Taste of Horecava by Gault&Millau. Deze Chef’s Table ervaring, onderdeel van Horecava’s nieuw gelanceerde concept, brengt de vaardigheden van culinaire kopstukken direct naar horecaprofessionals die willen proeven, leren en inspireren.

Ontmoet de Topchefs van Taste of Horecava
Voor Horecava 2025 hebben enkele van de meest gerespecteerde chefs uit het land hun deelname bevestigd. Elk van hen brengt een eigen stijl en expertise, waardoor elke sessie aan de Chef’s Table een unieke culinaire reis wordt:

  • Sven Nijenhuis – Restaurant Ambrozijn
  • Emile van der Staak – De Nieuwe Winkel
  • Peter Paul van den Breemen – Hotel-Restaurant De Echoput
  • Soenil Bahadour – Restaurant De Lindehof en Restaurant Voltaire
  • Yornie van Dijk – Restaurant Basiliek
  • Dorus Floris – Restaurant Showw
  • Iwan Driessen – Restaurant Rijsel

Een Intieme Blik op Gastronomie en Innovatie
Tijdens deze Chef’s Table sessies bieden de chefs niet alleen een uitzonderlijke smaakervaring, maar delen zij ook de laatste trends en technieken die hen inspireren. De Chef’s Table, die plaats biedt aan slechts 30 gasten per sessie, geeft horecaprofessionals een zeldzaam en persoonlijk kijkje in de keuken van deze meesterkoks. Het is een kans om de nieuwe ontwikkelingen in de gastronomie van dichtbij te beleven, van innovatieve kooktechnieken tot de toepassing van seizoensgebonden ingrediënten en verrassende smaakcombinaties.

Een Inspirerende Netwerkomgeving voor Horecaprofessionals
Naast de culinaire ervaring, biedt Taste of Horecava een omgeving waar partners en leveranciers in direct contact kunnen komen met het hogere segment van de horecabranche. Rondom de Chef’s Table zijn exclusieve presentaties mogelijk, wat zorgt voor waardevolle netwerkmogelijkheden en een interactieve beleving voor alle aanwezigen. Dit maakt Taste of Horecava by Gault&Millau niet alleen een culinair hoogtepunt, maar ook een inspirerende omgeving voor zakelijke connecties en groei.

Meer nieuws

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

In 2025 gaat een nieuw jaar van de Europese campagne voor Sherry Wijnen van start. Deze campagne informeert zowel consumenten als professionals over de kwaliteitswijnen uit de Sherry-regio. Onderdeel van deze campagne is de Sherry Academy, een online en...

Lees meer
Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Van L naar R: Maryna Calow (WoSA), Michiel du Toit (Hillebrand Gori), Charmaine Swanepoel (DHL), Siobhan Thompson (WoSA), (Hillebrand Gori) and Francois Malherbe (DHL) De grootste wijnbeurs van het zuidelijk halfrond Wines of South Africa (WoSA) kondigt met trots de...

Lees meer
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix